Is uw wc verstopt?

Een van de vervelendste situaties die in uw woning kunnen optreden is een wc die verstopt raakt. Overal waar mensen zijn is een wc onmisbaar. Kunt u zich een week zonder toilet voorstellen? Wij kunnen dat in ieder geval niet. Onze mensen staan daarom 24/7 voor u klaar in en om Epe wanneer uw wc verstopt is. Bel of vul het contactformulier in: uw probleem is veelvoorkomend en echt niet raar!

De oplossing bij een verstopt toilet

Per persoon trekken we een toilet dagelijks minstens een keer of vier door. Een gezin bestaat vaak uit meer dan één persoon en een bedrijf vaak uit nog veel meer mensen. Liters water, meters wc papier en ook andere zaken worden dagelijks doorgespoeld. Het is dus niet verwonderlijk dat er elke dag wel ergens een wc verstopt. Een veelvoorkomend probleem: een per ongeluk meegespoeld wc blokje. Deze blijft ergens in de leiding steken en vervolgens hoopt er zich bij elke spoelbeurt meer en meer wc papier op. Het gevolg kunt u raden.
Een toiletverstopping in de omgeving van Epe is daarnaast meer dan eens het gevolg van verzakkingen in het riool. De grond verzakt en daarmee de rioolbuizen, waardoor de doorvoer wordt geblokkeerd. Na jaren in deze omgeving te hebben gewerkt, zijn onze mensen zeer ervaren in het verhelpen van deze problemen. Onze vakmensen helpen u graag wanneer uw wc verstopt is.